Japp, så är det! smiley

Efter en lång tid utan att något annat än bloggande har hänt inne på min hemsida så kändes det som om det var dags att göra lite förändringar härinne.

Det jag egentligen skulle ändra från början var lite felstavningar och så inne på mina olika sidor på hemsidan.
När jag väl började rätta till de där felstavade orden så märkte jag ju att texten inte alls var aktuell längre och så vips så var jag igång med att börja ändra om i både texter och annat och kände att när jag väl ändrar i texterna så kan jag lika gärna ge hela sidan en uppfräschning i form av ett lite mer färgglatt utseende men ändå så det ser stilrent ut och med nya/nyare bilder här och där.

På de tre år som jag nu haft min nya hemsida så har det ju hänt en hel del och i år fick jag ju äntligen min sjukersättning och har äntligen, (nu efter mer än ett halvår) fått kroppen att börja återhämta sig och därmed fått ork till att fotografera igen OCH nu senaste veckan även till att hålla på med min hemsida igen.

Det är nästan varenda sida som fått ett nytt utseende eller någon annan förändring och snart kommer det även två nya sidor också som har en koppling till “Foto/Bild”-sidan där jag kommer att visa före/efter-bilder som jag har gjort bildredigering på, men även en sida där jag kommer visa lite av den digitala konst jag gjort.

De sidor som jag har förändrat mest är dock förstasidan, bloggen och kissarnas sida.

Jag ska även försöka ta tag i gästbokssidan också och göra den lite roligare, men då krävs det lite mer tankeverksamhet.
Det är så tråkigt att det bara står:
Hej och välkommen till min gästbok.
Så jag ska försöka få ihop någon rolig bild istället där den texten och kanske lite annat kan stå också.

Jag har även i sakta takt försökt börja ladda upp nya bilder till galleriet också, men det är just nu bara till katternas album och än så länge är det bara några få bilder som lagts till.
Jag har även ändrat ordningen så att de bilder som är nyast ligger först istället för tvärtom och jag ska gå in och göra så med alla album så småningom, men just nu är det bara så inne på katternas album som det är så än så länge.


Så sakta men säkert så kommer hemsidan att växa med nya sidor och trevligare och mer intressant utseende och information.

Det är såååå skönt att allt kommer tillbaka sakta men säkert. Fotograferingen, bildredigeringen och nu pysslet med hemsidan. Funderar även på att flytta katternas blogg från Kattsajten hit till min egen sida så de får sin egen blogg här istället.

Mycket nya idéer att färdigställa, men man får ta det lite “pö om pö” så att säga och sakta se hur allt växer fram i lagom takt.

Jag kommer säkerligen, redan idag, att göra några av de ändringarna jag tagit upp här i bloggen om att jag ska göra framöver.

Men ja, det gäller att inte göra för mycket på en gång, så små förändringar hela tiden, med pauser hela tiden då jag går ifrån och gör något annat en stund eller bara softar med att spela FB-spel.

OBS!: Att texten här i bloggen ibland är understruken är inget jag styr över, utan det verkar vara något som har med kodningen att göra där bloggens script ligger, så det är alltså INTE jag som har ändrat alla blogginlägg så att det är understruken text på dom. Jag kontaktade de jag har min hemsida kopplad till och de skulle försöka få ordning på det och de hade det när jag började skriva de här inlägget, men när jag sedan gjort några ändringar här inne och på själva bloggsidan, (gjorde texten om min uppe till höger i kursiv stil), då fick alla blogginlägg understruken text igen.

Jag hoppas dock att de nya utseendena på de olika sidorna på min hemsida som JAG själv har ändrat på är till er belåtenhet, ni som följer bloggen och hemsidan, och att färgerna inte har blivit för skrikiga eller jobbiga att titta på. Om så är fallet så skriv gärna en rad om det här på bloggen eller i gästboken på vilket sätt de bör ändras på, så tar jag en titt på det så fort som möjligt i så fall.

Det var allt jag hade att säga för tillfället.
Nu ska jag fortsätta med hemsidan och njuta av det vackra vädret.

Ha det gott, kära vänner! smiley