Ja, vad är det som är så roligt med en städdag?

Ja, det är väl inte riktigt det som jag menade med att lägga det i kategorin “Skoj”, utan snarare vad som händer i helgen.
Blir full rulle den här helgen också, så ja, då vill man ju ha det lite snyggt här hemma också. Hatar att ha varit iväg och gjort en massa saker och komma hem till ett hem som ser ut som “hus i helvete”.
Varken jag eller sambon har haft ork att göra något åt det nu när det varit så mycket annat inbokat senaste tiden, men nu idag så fick jag äntligen lite orka att fixa lite.

Så idag har det varit städdag som sagt. Har fixat med disk, vikt ren tvätt, tvättat handdukar och plockat undan här hemma så det inte ska vara så mycket kvar att göra imorgon annat än att damma lite, dammsuga och vika handdukarna som jag hängde upp på tvättstället idag.
Imorgon kväll blir det dock lugnt, blir självklart “fredagsmys” med Idol-tittande såklart.
Ska nog försöka se till att kissarna får sig en borstning också…hehehe.

Lördagen kommer dock vara mer uppbokad. Den kommer först att spenderas med Svärmor, sambons kusins man och “lille skutt”.
Svärmors bil är nämligen inlämnad för service här uppe och nu när den är klar så ska hon ta tåget upp hit för att hämta den och ville då passa på att träffa “lille skutt” såklart. Så vi kommer hämta upp svärmor på centralen i stan, sedan åka ut och hälsa på “lille skutt” en stund innan svärmor sätter sig i bilen igen för att köra hem.

Efter det blir det en liten paus då jag kan vila lite och sedan göra mig i ordning för middagen. Vi har nämligen blivit inbjudna på middag hos en av sambons jobbarkompisar, som praktiskt nog även bor i vårt område. Efter middagen blir det lite biljard i den lokala biljardhallen här på vår ort och efter det får vi väl se vad kvällen erbjuder som avslutning.
Ska bli kul och trevligt, och intressant att få träffa jobbarkompisens flickvän också. smiley

Och sen på söndag kommer Ika igen med sin söta vovve Zorro. Så då blir det en heldag med en massa babbel, skratt och trevliga promenader med hennes vovve.
smiley
Kissarna kommer väl vara måttligt glada dock, som sist, men jag tror att det kommer gå bättre den här gången då Zonic vant sig lite mer vid hundar sen vi började gå med honom till vår lilla Konsum. Där sitter det ofta hundar budna utanför som väntar på att sina ägare ska ha handlat klart, så numera är Zonic van vid hundlukt och det går bättre och bättre när vi möter en hund när vi är ute och går.
Självklart är det dock skillnad på att möta en hund ute och att en hund faktiskt kliver in i hans revir här hemma, men jag tror ändå att han kommer vara mer lugn den här gången.
Han var nämligen rätt kaxig sist, lilla tokkissen.
Texas var dock lugnare och vågade sig snabbt fram när Zorro hade lagt sig och somnat på golvet, så för henne gör det nog inte så stor skillnad från sist.

Så såhär ser vår kommande helg ut.

Nästa vecka är det än så länge bara QB-testet som är inbokat när det gäller läkarbesök. Sen ska vi se Tintin-filmen på bio med Mr Gl och hans tjej på helgen, men annars är veckan lugn, hittills så att säga.

Nä, dags att ta något att äta så man inte behöver lägga sig hungrig. Ska nog läsa lite ur min nya bok också innan jag somnar.

Ha det gott, kära vänner!