Ja helgen har varit bra, förutom det jag fick betala för den, vilket var migrän igår.

Lördagen hos min älsklings kusin var helt underbar. Vi hade riktigt trevligt och som jag redan hade misstänkt så blev det att vi både åt lunch och middag hos henne.

Hon är en underbar människa som jag är sååååå glad att jag fått lära känna. Älsklingen var också jätteglad över att ha fått återfå kontakten med henne igen och det förstår jag.

Det babblades om allt mellan himmel och gjord och det kändes inte alls om om vi träffade varandra för första gången.

Hon bor i ett jättemysigt hus och man kände verkligen hur varmt välkommen man var av både henne, huset och djuren för dom verkade också trivas med oss.

Hon har en hund och två katter och givetvis åkte kameran fram så småningom och nu ligger det bilder på hennes katter i mitt Galleri i albumet “Mina vänners husdjur”. Hennes hund var dock inte alls pigg på att bli fotad så dom få bilderna vi försökte ta på honom var tyvärr inte mycket att hurra för, men det kommer fler gånger, så han kommer inte undan….hehehe.

Han fick sig i stället en trevlig promenad med oss alla tre och det verkade han nöjd med.

Det var härlig natur hos henne och lugnet blir man smått avundsjuk på faktiskt. Men självklart är det ju alltid borta bra men hemma bäst, men jag skulle inte tveka en sekund på att någon gång sova över där.

Nästa gång vi ses så kommer hon till oss är det bestämt. Igår var vi iväg och köpte en klösmöbel till henne som det var rea på, så den ligger nu här och väntar på att bli hämtad. Eftersom hon bor som hon bor så är det lite längre till saker och ting, så erbjöd vi oss att åka till CRT Zoo och roffa åt oss en klösmöbel åt henne när det ändå var rea och hon behövde en ny till sina kissar.

Så igår bar det av till CRT Zoo i Högdalen. Dock fanns det inga kvar av den hon hade tänkt sig först, men då fick vi 100kr extra rabatt på en annan klösställning som det redan var rea på, men som var den lite dyrare. Det är en exakt likadan som vi har som går hela vägen upp till taket. Dock fanns det inte några blåa, så vi tog en ljusgrå och det var helt ok för henne.

Efter det bar det av till Järfälla för att Älsklingen i uppdrag av sin chef skulle köpa en grej på annons på blocket. Med oss hade vi en god vän som även var snäll och hjälpte till med bärande av både kattställning och X-box tillbehöret som chefen skulle ha.

Efter det började det dock gå utför för mörka moln närmade sig och efter vi hade stannat för att få i oss lite mat på vägen hem så slocknade jag totalt. Mådde sååååå himla dåligt i bilen på väg hem och vaknade inte till igen förrän vi stannade på Ica i Trollbäckens centrum. Herrarna gick in medan jag satt kvar i bilen. Dock orkade jag inte vara vaken när vi kom hem heller, så jag la mig och vilade och hoppades på att den värsta värken och den hemska huvudvärken skulle försvinna.

Den försvann väl till hälften, så jag kunde åtminstone vara lite social när jag väl klev ur sängen sen igen, och titta på en film tillsammans med dom.
Efter det skjutsade vi hem vår käre vän och Zonic fick sig samtidigt en biltur. Men efter det var allt tillbaka igen och det var bara att skynda sig i säng och hoppas på att kunna somna.

Idag är det dock bättre, huvudvärken är borta och jag hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka för den var verkligen hemsk. Men så är det när man har BH på sig en hel dag och kväll, då sparkar hela kroppen bakut sen.

Men den här gången var det faktiskt värt det för en gång skull. smiley

Var säkert tusen andra grejer jag hade tänkt skriva men som totalt försvunnit ur skallen på mig, så jag avslutar här och ser om jag kommer på det senare.

Ha det gott, kära vänner!