Japp, då var det äntligen ordning och reda!

Vad jag pratar om får ni snart veta. Lägger upp lite bilder först.


Så vad är detta då, undrar ni säkert? Ja, det kommer ni snart får reda på.


Här kommer en bild på ovansidan.

Så vad finns där i då? Ja, gissa det om ni kan! smiley

Detta var iallafall ett vääääldigt bra inköp. Var och lämnade tillbaka några toppar som jag ändå inte kunde ha och lyckades få pengarna tillbaka och då blev det att åka och köpa denna box istället.

Detta är något jag länge velat ha, men de flesta är så dyra, så jag googlade lite och hittade en person som istället använt sig av just denna box istället. Fungerar fin-fint till det jag har nu har den till, och snygg är den också för att vara det det egentligen är.

Så vad är det då?
Jo, egentligen är det en verktygslåda faktiskt. Men det är inte verktyg jag har i min låda.
Jag har något heeeeeelt annat i den, men i den här lådan/boxen så ser det faktiskt riktigt snyggt och nästan proffsigt ut.

Så vad är det i den då?

VOILA!!!
Verktygslådan blev istället en Sminkbox!
smiley

Har varit ute efter sminkbox jättelänge då jag hittills haft allt smink i olika necessärer och blivit smått irriterad varje gång det varit dags att sminka sig då man alltid måste plocka ut hälften för att få tag på just det man vill ha i respektive necessär.

Så hittade jag som sagt en hemsida där personen i fråga lagt upp en bild på sin “sminkbox” och undrade såklart vart hon fått tag i den.
Läste mer i blogginlägget och där hade hon skrivit att det egentligen är en verktygslåda från Jula, men som fungerar minst lika bra som en riktig sminkbox och som är extremt billig i jämförelse med riktiga sminkboxar i den här storleken.

Ska man köpa en riktig sminkbox i den här storleken får man betala flera tusen. Den här boxen gick på 399kr. Så det är en himla skillnad och boxarna ser nästan likadana ut. Så varför inte slå till på en “fejk”.

Så nu är det äntligen ordning och reda på sminket och allt finns på ett och samma ställe, fint uppradat och utan att behöva rota som en tok för att få tag på det man vill ha och känna det som att allt bara hamnar i ordning när man ska plocka undan allt igen.

Och vill jag, så kan jag utöka den genom att flytta om lite i botten på väskan då det som ligger där nu inte tar så mycket plats. Så behöver jag mer plats för ögonskuggor i framtiden så är det lätt att ordna till så att säga.

Så vad har jag i min fina box nu då?

Högra sidan innehåller: Ögonskuggor, både enskilda och i olika paletter.

Vänstra sidan innehåller:
Makeup-svampar
Två tomma burkar att blanda ögonskuggor i
Pincett
Lim till lösögonfransar
En concealer i pennform.
Puder
Underlagskräm/foundation
Krämpuder
Penslar
Lösögonfransar 2 par i olika längd

I botten finns det:
En ögonskuggspalett i större format.
Puderborstar
Kajalpennor och läpp-pennor
Läppstift
Sminktopsar
Ögonfransböjare
Mixing Liquid (används för att blanda olika ögonskuggor)
Cleaning stripes (används för att enkelt rengöra porerna i ansiktet)

Det enda som inte ligger i sminkboxen är sådan´t som bäst förvaras i kylen så som:
Mascara
Flytande eyeliner
Krämögonskuggor som dessutom är vattenfasta
Nagellack

Dock kan jag nu göra vilken ögonskugga som helst vattenfast tack vare min Mixing Liquid.

Så varför har man så mycket smink att man måste en ha en hel verktygslåda för att få plats med det?

JO!, för att det är en av mina hobbies.
Jag gillar färg och form, men inte bara framför datorn faktiskt.

Är mest självlärd, men har faktiskt gått en grundkurs i sminkning på BodyShop för si sådär minst 10 år sen…..hahaha.

Har med åren blivit bättre och bättre på min sminkning och kan även sminka andra än mig själv. Så vad kan då vara mer passande än en sminkbox?

Favoriterna är puderögonskuggor i glittriga färger eller metallicfärger. Så paletterna jag har används inte så jätteofta, men även dom måste ju få en plats, då de kan komma till användning när man ska sminka någon annan än sig själv.

Dock har jag inga underlagskrämer för andra än mig själv och min syster eftersom jag inte känner någon annan mörkhyad tjej än hon…haha.

Men vill man få en snygg make upp när det gäller ögonen, så kan jag nog lyckas hitta färger som kan fungera på vem som helst.
Och tack vare min Mixing Liquid, så kan jag ju blanda till en färg som passar om den ursprungliga färgen jag har inte riktigt är rätt nyans på.

Så har ni lika stort intresse för smink som jag, så köp den här boxen, den är verkligen prisvärd!
Är såååååå nöjd! smileysmiley

Det var allt från mig just nu.

Ha det gott kära vänner!